Lanzarote!

Hey guys,

Zondag is het zover, dan vertrek ik om 15.00 uurmet mijn grote rode koffer naar Lanzarote om daar te werken als entertainer bij TUI. Ik ga samen met mijn collega Dewi naar Hotel Paradise Island in Playa Blanca en ik zal hier 2 maanden (i know..) verblijven. De terugkomst datum is nog niet precies bekend maar dit zal in het weekend van 4 september zijn. Een flinke tijd dus...

Doormiddel van dit blog kan ik het thuisfront(én alle andere geinteresseerden)een beetje up to date houden, dus ik zal regelmatig even een verhaaltje en natuurlijk wat foto's te plaatsen.

Dus tot de volgende keer en dan natuurlijk vanuit Lanzarote!

Nori

heidi

Heel veel succes, we zullen zeker alles lezen!!

Hans

Ik zal je missen

Jolien

Hé meiz! heel erg veel succes en plezier, en natuurlijk een goede reis!
We moeten elkaar wel op hoogte houden, is Dewi trouwens al begonnen met de kidsclub? Zijn er bij jullie al veel Nederlandse kids? Hier nog helemaal niet nl, dus we zijn relax aan t voorbereiden!
Nou we keep in touch,
liefs en xxx

de van balkoms in Canada ;D

hoi hoi!
wat leuk dat je een weblog gaat bijhouden zeg, wij zitten nu in Ottawa, de super toffe hoofdstad van Canada. lekker winkelen enzo, alleen het is wel 32 graden, zonder wind.. Hm.. hitte dus. Morgen gaan we naar Montreal. Heel veel plezier in Lanzarote en of we elkaar nog wel zien is nog de vraag want Jeroen twijfeld of hij niet wil immigreren naar Oost Canada. Haha. Groetjes Marjolein en Jeroen (En Cora & Jerry alhoewel die koffie aan het drinken zijn bij de Starbucks!) Kusjes! X.